Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Spasitel“ Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) má opravdu velmi zvláštní chování. Nejenže se o něm mluví v souvislosti se zastrašováním Ivety, po kterém se psychicky zhroutila, navíc nyní poslal redaktorovi Super.cz Davidu Zápalovi nábojnici. Tuto praktiku používají mafie, když chtějí někoho zastrašit a naznačit mu, že ho čeká kulka. Redakce již podniká patřičné právní kroky.

Nábojnici Rychtář poslal Davidu Zápalovi po kolegovi, který přijel do Uhříněvsi vyfotografovat Ivetu Bartošovou. Rychtář na něj ale okamžitě vystartoval: „Co tady děláte? Říkal jsem vám, že jestli vás tu ještě jednou uvidím, špatně to s vámi dopadne.“ Pak ale vběhl do Ivetina domu a do dlaně strčil našemu reportérovi kulku se slovy: „Mám dárek pro Zápala. Aby věděl, co ho čeká. Klidně si to napište.“

Rychtářovi zřejmě ruply nervy poté, co se náš redaktor rozhodl informovat o něm jinak, než si majitel firmy se zabezpečovací technikou naplánoval. Nejvíce ho pravděpodobně roztrpčilo uveřejnění rozhovoru, který s reportérem vedl. V tom zaznělo, že Bartošové zakázal alkohol a nechce ji pustit k psychiatrům. Jak se později ukázalo, také Rychtářova manželka nesouhlasila s jeho přístupem k Bartošové pití a léčbě. Proto nakonec docílila toho, že se zpěvačka musela z vily manželů v Říčanech vystěhovat.

Rychtář se s Bartošovou dál schází a snaží se jí údajně pomáhat. Iveta má nyní ústní dohodu s jistým podnikatelem, který jí veřejně slíbil, že za nazpívání vokálů k filmu, na kterém se podílí, jí bude do konce roku platit hypotéku. A také dávat peníze na běžné výdaje. Zatím jí založil novou stránku na Facebooku.

Reklama

Další články

Načítám