Hlavní obsah
Článek

Tak to je opravdu nechutné! Loňská smrt Ivety Bartošové (†48), která se letos umístila ve Slavíku na dvanácté příčce, zarmoutila mnoho jejích fanoušků. Smutné je ale i to, že jejich truchlení zneužívají někteří nepoctivci. Super.cz získal informace, že na sociálních sítích nabízejí za ne zrovna malý poplatek DVD, která přitom vypalují a prodávají nelegálně!

„Ten člověk ve skupinách na sociálních sítích nabízí za 350 korun nebo patnáct eur vypálené DVD Ivety Bartošové. Hraje si na jejího fanouška a přitom vydělává na její smrti,“ zlobí se náš zdroj.

S tím, že muž kontaktuje různé obdivovatele Ivety a nabízí jim nelegální produkt s její hudbou, se svěřilo už mnoho uživatelů sociální sítě.

Na disku má být 58 skladeb, z toho většina ve formě videoklipů, nepoctivý fanda je prý nahrál z televize. Že se dopouští nelegální činnosti, na to ho prý fanoušci Bartošové upozorňovali.

Po smrti zpěvačky vyšlo hned několik CD, všechna ale měla v pořádku autorská práva. O tom, že by si v článku zmiňovaný chlapík také domluvil souhlas všech vlastníků práv, lze směle pochybovat. Když ho lidé varovali, že není úplně košer, co dělá, raději své nabídky smazal a prý je nabízí dál v soukromých zprávách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám