Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený slovenský tanečník Matej Chren (33), který se do povědomí diváků dostal díky účasti ve slovenské taneční show Let`s Dance (obdoba našeho StarDance), kde si vzal do parády zpěvačku Ivetu Bartošovou (†48), se na slavnostním otevření hotelu v Bratislavě objevil po boku své partnerky Lindy Zubčákové-Čongrády (40).

Zamilovaný páreček se přitom ve společnosti moc často neobjevuje. Do té doby, než poznal Lindu, pohledný tanečník vůbec nepřemýšlel o založení rodiny. Do atraktivní vdovy po bossovi bratislavského podsvětí Peteru Čongrádym je však natolik zamilován, že o miminku vážně přemýšlí.

Oblíbený tanečník předtím chodil s o deset let starší známou slovenskou herečkou Elenou Podzámskou (43). Ta bolestný rozchod s Matejem těžce nesla.

Současná partnerka extanečníka Ivety Bartošové už má za sebou pohnutý osud. Její už zmíněný manžel Peter Čongrády, s nímž má syna, byl před devíti lety rozstřílen na kusy v okamžiku, kdy nastupoval do svého opancéřovaného mercedesu. Linda pak svého rozstříleného muže viděla na vlastní oči na místě činu. Později se znovu vdala a porodila holčičku. Před třemi lety se však rozvedla a štěstí našla až v náruči Mateje Chrena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám