Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, vdovec po Ivetě Bartošové (†48) dostal klepeta a putoval do policejní cely! Podle některých informací dokonce strážci zákona uvažují o tom, že budou žádat o uvalení vazby. Super.cz se dozvěděl podrobnosti o tom, proč k zatčení došlo a co Josefu Rychtářovi (65) zlomilo vaz!

Říčanský soudem nedávno potrestaný agresor byl nedávno seznámený s rozhodnutím soudu, který ho předběžným opatřením vykázal z domu, který má částečně ve vlastnictví se svou exmanželkou Darinou Novou (66). Tu údajně opakovaně napadal, takže se rozhodla řešit vše právní cestou a vymohla si soudní rozhodnutí, které Rychtáře zbavilo možnosti pohybovat se i po pozemku, zůstat mohl pouze ve služebně své bezpečnostní agentury.

To prý ale nerespektoval, a údajně běhal po trávníku jako kamzík, prý jako by neustále provokoval, že si může dělat, co chce. Některé zdroje tvrdí i to, že se vyskytoval také pod pergolou, kde dříve pořádal alkoholové dýchánky. Policie ho několikrát varovala, ať mírní své jednání, a když ji neposlechl, sbalila ho a obvinila z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí.

„Je to jednoduché. Neustále kálel na příkaz soudu, asi si myslel, že policie nemá prostředky, jak mu to dokázat, ale ony se našly. Komisařovi došla trpělivost, nechal ho sebrat a obvinil ho z trestného činu. Důkazy jsou pádné, ale nebudu říkat, jaké. Rozhodně to není tvrzení proti tvrzení,“ uvedl náš dobře informovaný zdroj skvěle obeznámený s vyšetřováním případu.

„Co jsem slyšel, otec nerespektoval vůbec nic, takže teď za to dostal zaslouženou odměnu,“ řekl Super.cz Josef Rychtář mladší stručně k tátově zatčení. Ten se snaží matku roky před svým divokým zploditelem chránit, zatímco jeho mladší bratr Jan stojí pevně za otcem. „Nechci se k tomu vyjadřovat,“ vzkázal nám pouze.

Podle našich informací policie minimálně plně využije možnosti držet Rychtáře plnou zákonnou lhůtu v cele předběžného zadržení. Nějakou tu dobu se tak pravděpodobně doma vůbec neukáže, pokud tedy rovnou nebude skutečně od soudu putovat do vazby.

Reklama

Další články

Načítám