Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Buď nemají co na práci a v sobě mají hodně alkoholu, a pak vymýšlejí podobné podivné historky, nebo to myslí vážně a všemu tomu věří! Řeč je o vdovci po Ivetě Bartošové (†48) Josefu Rychtářovi (65) a jeho oficiálním tiskovém mluvčím. Ten Super.cz poslal hodně divokou spekulaci o tom, proč vlastně v roce 2013 Iveta odjela s Macurou do Itálie. Za vše prý může touha chtivého zbohatlíka.

„O Ivetu Bartošovou měl zájem jeden italský miliardář, který se jen shodou náhod jmenuje stejně, jako jeden bývalý italský premiér. Josef Rychtář mi doslova řekl, že prostřednictvím různých lidí nabízel, že Ivetu koupí a že za ni zaplatí. Ten miliardář byl Ivetou úplně posedlý. Volal jí a chtěl ji získat za každou cenu. Teď Rychtářovi přišel dopis, v němž se tvrdí, že výlet Ivety do Itálie zinscenoval on!“ tvrdí „hlásný trouba“ Rychtáře.

Kdybychom náhodou připustili, že tahle zpráva není zrovna z těch, jimiž mluvka zásobuje média, jen aby měl dobrý pocit z toho, jak hýbe dějinami, tak je to hodně odvážné tvrzení.

„Dává to smysl. On nabízel peníze, pokud mu Ivetu někdo přiveze. A když Iveta byla v Itálii a různí lidé si ji tam předávali jako horkou bramboru a vláčeli ji po celé Itálii, mohlo to mít s tím mužem souvislost. Měl s ní velké plány. Chtěl ji prosadit do italského šoubyznysu, měla mít svůj pořad v televizi a také měla mít na starosti jedno velké obchodní centrum. Také měla dostat krásný dům podobný zámku, kam se měla natrvalo přestěhovat,“ tvrdí mluvčí. Sám tvrdí, že s vdovcem netuší, jak vážně zprávu brát, dopis prý někdo hodil za branku domu jeho exmanželky v Říčanech.

„Buď si někdo dělá srandu, nebo se to všechno opravdu stalo kvůli tomu miliardáři. A pokud to není lež, všechno zhatil vlastně jen Josef Rychtář, když do Itálie přijel také, Ivetu osvobodil a odvezl ji zpět domů do České republiky. Kdyby ji nezachránil, bůhví, jak by to všechno dopadlo,“ dodal Rychtářův odpovídač.

Jak to podle vás bylo s výletem Ivety do Itálie?
Byla unesena Macurou
3 %
Opravdu se jí chtěl zmocnit nějaký miliardář
1,9 %
Chtěla Rychtářovi nasadit parohy a tak utekla
95,1 %
Celkem hlasovalo 10095 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám