Hlavní obsah
Článek

Ještě před pár lety byl naprosto neznámý mladý kluk, dnes už ho díky tatínkovi Josefu Rychtářovi (65) zná dost lidí. A někteří s ním rozhodně nemají tu nejlepší zkušenost! Už při svatbě otce s Ivetou Bartošovou (†48) Honza Rychtář, nedávno odsouzený za výtržnictví (za napadení Macury pyká už podruhé), najížděl do novinářů za pasivního přihlížení policie, a v úterý měl znovu prokázat, že se cítí být pánem silnic a že má pocit, že je nad zákonem.

Alespoň to tvrdí jedna známá zpěvačka, která s mladíkem měla tu „čest“ v Říčanech u supermarketu při čekání na červenou. „Stála jsem v pravém odbočovacím pruhu, ten Honza, kterého jsem bezpečně poznala, si stoupl do levého. Najednou se zničehonic rozjel, přejel přede mě, a červená nečervená se rozjel. Vůbec bych se nedivila, kdyby ho smetlo nějaké auto. Takovou aroganci a nerespektování pravidel, to se fakt jen tak nevidí,“ kroutí hlavou žena, jejíž totožnost známe, radši ji ale utajíme, aby jí náhodou nezačaly chodit výhrůžné zprávy.

Jan Rychtář, muž, který se ochotně objevoval po otcově boku skoro vždy, když někde byla média a dobrovolně se tak stal veřejně známým, se najednou cítí jako anonymní osoba, o níž asi nemáme právo nic uveřejňovat.

„I kdybych jel, nevím, co je vám do toho. Jste snad policie? Myslete si, co chcete. Nevidím důvod říkat vám, jestli jsem na červenou jel, nebo ne,“ napsal nám v esemesce. Nezbývá, než doufat, že podobně sebevražedně neřídí, když vozí svého ročního syna, kterého si Iveta Bartošová krátce před smrtí ještě stihla pochovat v náručí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám