Hlavní obsah
Článek

Možná to někoho navzteká, ale je to prostě tak. Jak Super.cz již informoval, poměrně nedávno bylo definitivně uzavřeno dědické řízení po Ivetě Bartošové (†48), prakticky všechno, včetně dluhy zatížené vily v Uhříněvsi, získal Artur Štaidl (27). V rámci dědického vypořádání si ale něco pro sebe vydupal i vdovec Josef Rychtář (65).

Ten se ve středu sešel s Arturovým bratrem, právníkem Jiřím Štaidlem, v justičním areálu v Praze na Míčánkách a proti podpisu dostal malou šedou igelitovou tašku. Jejich setkání určitě jen náhodou (a nikoliv na popud samotného vdovce, kterého mnozí podezírají z touhy po slávě) monitorovali fotografové.

Obsah tašky vzápětí ochotně Rychtář vysvětlil. Prý se vzdal veškerých nároků na dědická práva po sedmiměsíční manželce a také vybavení jejího domu v hodně půl miliónu pod podmínkou, že na oplátku dostane zásnubák a snubní prsten, které měla v den smrti na ruce. A tak se prý také ve středu stalo.

„Nikdy je neplánuji zpeněžit, mají pro mě obrovský význam,“ vysvětlil vdovec Blesku. Šperky si jako vzácné artefakty může vystavit hned vedle kamene s Ivetiným vlasem se zaschlou krví a urny s ostatky své ženy, kterou prý schraňuje ve strážní místnosti své říčanské zabezpečovací firmy.

Reklama

Další články

Načítám