Hlavní obsah
Článek

Jdou si po krku, Josef Rychtář (65) dokonce na svého bývalého kámoše na život a na smrt Stanislava Lysého podal hned několik trestních oznámení za jeho výroky vůči němu v médiích, naopak ten proti němu zase svědčí v trestním řízení ve Vsetíně (ublížení na zdraví), přesto teď zvukař pro někoho možná necitlivého vdovce po Ivetě Bartošové (†48), který se ostře pustil do její matky, paradoxně brání! Vše začalo tím, že paní Svatava Bartošová prohlásila, že svatba s Rychtářem byla nejhorší věc, kterou kdy Iveta udělala. Říčanský „vejlupek“ hned zaútočil s tím, že Iveta vlastně neměla svou rodinu moc ráda. A to potvrzuje i Lysý.

Rychtář zašel až tak daleko, že z paní Svatavy udělal člověka bez vlastního názoru, který je ovlivněný synem, a kvůli němu musí žít v místnostech, kam prší (to už dříve maminka Bartošové odmítla jako nesmysl).

„Samozřejmě netvrdím, že má Rychtář pravdu v tom, jak se k Ivetě její rodina měla nebo neměla chovat. Ale ona vůči matce měla odstup. Zafixovala si, že maminka měla radši její sestru dvojče, a od toho se její vztah k mámě odvíjel. A opravdu nerada s ní telefonovala. Vadilo jí, když jí maminka říkala, že takový život nemůže žít. Kolem Ivety se muselo chodit po špičkách, neexistovala kritika, přijímalo se jen pochlebování. Chápu ji, ani já jsem výtky rodičů neslýchal rád, ale určitě to s ní matka myslela jen v tom nejlepším,“ řekl Super.cz otevřeně Lysý.

Protože Rychtář někdy až hystericky hájí odkaz své ženy, která byla podle něj nejdokonalejší bytostí na světě a nikdo proti ní nemůže říci ani popel, může se zvukař za svá „drzá“ slova dočkat brzy už dalšího poděkování…

Reklama

Další články

Načítám