Hlavní obsah
Článek

Jak hluboko ještě klesne? Málokomu už dnes řekne jméno Věra Patt, účastnice prvních VyVolených, která se v šoubyznysu snažila prosadit asi na tisíc způsobů, jenže v drtivé většině případů neúspěšně. Teď zavětřila novou naději. Podařilo se jí přemluvit syna Petra Sepéšiho (†25) Petra Belhocineho (27) k tomu, aby s ní nově nazpíval song Červenám jeho táty a Ivety Bartošové (†48).

Jenže zatímco Petr příjemně překvapil, že se jako nezpěvák své role ujal obstojně, Věra Patt ve svých skoro padesáti zpívající part tehdy zhruba dvacetileté Ivety zní dost uhýkaně. Z tohohle opravdu hit nebude!

„Věra za mnou přišla s nápadem, že bychom mohli udělat remix téhle písničky. Chvíli jsem na ni koukal a váhal jsem. Pak udělala hudbu, která mi zněla dobře na to, že jsem to bral jako recesi. Je melodická, je to taková Matějská pouť. Tak jsem to zkusil,“ řekl Super.cz syn Sepéšiho, proč se se slávychtivkou Věrou spojil.

„Můj hlas hodně upravovali, vůbec se mi nelíbí, jak zpívám, ale Věra to podle mě zazpívala dobře. Bral jsem to jako takovou legraci a možnost oživení té písničky a připomenutí současné generaci. A protože křest v mé restauraci vyšel na 55. narozeniny Petra Sepéšiho, rozhodli jsme se poslat to jemu a Ivetě tam nahoru,“ říká Belhocine.

Ten dlouho nevěděl, co je Věra Patt zač. Zkoušela se proslavit přes Zdeňka Macuru, který ji naštěstí brzy prokoukl a dal od ní ruce pryč, nasekala šílené dluhy při organizaci jedné hudební akce, údajně prodávala falešného slavného zpěváka a vzpomenout se dá i to, jak na jedněch narozkách pod vlivem nápojů a přejedení celá umaštěná a flekatá usnula. Zkrátka hudební partie k pohledání.…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám