Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kdybychom nevěděli, že tenhle song vznikl už před pár lety, kdy si Iveta Bartošová (†48) ještě myslela, že Josef Rychtář (65) je ten srandovní pásek z Říčan, který „nosí bambitku a hlídá jí baráček“, jsme přesvědčeni, že nyní prvně uveřejněná píseň zpěvačky Je to láska? Ne! je plná výčitek jejímu budoucímu manželovi. Zpívá se v ní o tom, jak ji přítel zanedbává, zajímá ho až moc život ve světlech reflektorů a ne ona sama a také, že jí je možná nevěrný! Poslechněte si exkluzivní ukázku.

Písnička vyšla na jednom z nejprodávanějších cédéček roku Iveta Naposledy skladatele Jarka Šimka (50), který ho s Ivetou natočil před pár roky a po její smrti se jí rozhodl vzdát hold právě albem. Chtěl totiž, aby se konečně přestalo řešit soukromí zesnulé pěnice a víc se připomínala její hudba. A to se mu podařilo, přebil i ostudy vdovce, za což ho také pochválila Ivetina rodina.

A jak tvrdá písnička o tom, že Iveta kašle na chlapy, špatně se chovající ve vztahu, vůbec vznikla? „Bylo to krátce po Ivetině rozvodu s Jirkou Pomejem. Měla na něj a na všechny muže hrozný vztek. Tehdy tvrdila, že se radši vrhne do práce. Je pravda, že si neustále stěžovala, že se kolem ní motali páni, kterým šlo spíš o to, že je Iveta Bartošová než o cit. Neříkám, že se k ní takhle bezohledně skutečně chovali, ale tvrdila to,“ prozradil Super.cz Šimek. Bartošová totiž například vyžadovala, aby s ní její miláčci trávili čtyřiadvacet hodin denně. Když se někdy věnovali také své práci, cítila se zanedbávaná.

I Šimek si ale všiml nápadné podobnosti textu s problémy ve vztahu, které zažívala s Rychtářem. „Úplně mě zamrazilo, jak moc aktuální písnička to byla do poslední chvíle Ivetina života,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám