Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, největší senzací úterního pražského společenského večera byla účast rodiny Ivety Bartošové (†48) na Královnách popu. Maminka Svatava, bratr Lumír s rodinou a sestra Ivana totiž dorazili kvůli vzpomínkové akci na zpěvačku, která koncem dubna spáchala sebevraždu. Od prvního okamžiku se na ně novináři před divadlem vrhli jako hladoví psi a pak zuřivě zjišťovali, kde spí a jak jinak by je ještě mohli potají vyfotografovat. Naštěstí se už předtím příbuzní Ivety setkali s Ivetiným synem Arturem Štaidlem (27), jinak by neměli ani chvilku soukromí.

„Ivana v Praze po Královnách zůstala, zbytek rodiny jel v noci zpět domů. Dcery Lumíra musely totiž ráno do školy. A co vím, tak ještě před galavečerem se všichni sešli i s Arturem. Původně měl jít do divadla a k budově je doprovodil, když ale viděl ten humbuk a zástup novinářů, radši odešel pryč,“ řekl Super.cz se souhlasem rodiny Jarek Šimek (50), zpěvák a skladatel, který rodinu Bartošovu na Královny popu pozval a pak ji i doprovázel. Seznámili se při přípravě jeho poslední desky pro Bartošovou s názvem Iveta naposledy.

Maminka, sestra ani bratr nikomu nechtěli poskytovat rozhovory, sem tam jen stručně odpověděli na otázku. Byli zaskočeni davem novinářů. „Připravoval jsem je na to, že o ně bude velký zájem, ale až takový, jsem ani já nečekal. Necítí se jako celebrity, a tak není divu, že jim to nebylo úplně příjemné. Ale na to, že to zažili poprvé, a ještě v takové míře, to zvládli skvěle,“ dodal Šimek. Po galavečeru si šla celá společnost (v níž nechyběl ani manžel Ivany Stefan nebo Ivetina dlouholetá kadeřnice Lída Štinglová nebo zpěvaččina kamarádka Bohunka) posedět, než se moravská větev rodiny rozjela domů.

Reklama

Další články

Načítám