Hlavní obsah
Článek

Tak tohle nikdo nečekal! Necelý půlrok od smrti Ivety Bartošové (†48) se všichni její nejbližší příbuzní (když nepočítáme syna Artura a manžela Josefa) rozhodli poprvé objevit na veřejnosti. Maminka Svatava Bartošová, Ivetino dvojče Ivana i bratr Lumír s manželkou jako zlatý hřeb večera dorazili na galavečer Královen popu, během kterého se organizátoři rozhodli uctít památku zpěvačky.

Celou dobu od smrti Ivety všichni unisono (až na pár čestných výjimek, když se povětšinou bránili chování Josefa Rychtáře) odmítali hovořit s novináři. Na rozdíl od vdovce, který se dopustil všelijakých taškařic, se snažili držet pietu. To, že se nakonec rozhodli vystoupit ze stínu, ale rozhodně není žádná nečekaná touha po slávě. Za vším stojí zpěvák a skladatel Jarek Šimek (50), který Ivetiny příbuzné poznal při přípravě poslední desky Bartošové Iveta naposledy a kterého si rodina jako snad jediného z okruhu všech spolupracovníků zpěvačky pustila blízko k tělu.

„Říkal jsem si, že by bylo fajn, kdyby přišli na Ivetinu poctu. Poznal jsem je jako naprosto skvělé lidi, perfektně mě přijali a požehnali i cédéčku, což pro mě bylo strašně podstatné. Nejsou zvyklí na mediální zájem, a tak jsem moc rád, že ve finále ten ostych překonali a kvůli Ivetě přijeli. Byla by určitě moc ráda,“ řekl nám při příchodu na Královny popu Jarek, kterého rodina Ivety podpořila ve chvíli, kdy proti jeho albu Ivety Bartošové zuřivě brojil vdovec Josef Rychtář.

Maminka Ivety Svatava rozdávala úsměvy, ochotně se nechal vyfotit i zpěvččin bratr Lumír s rodinou. Největší strach z fotografů měla překvapivě Ivana Bartošová, která se snažila ztratit v davu. „Změnila jsem si účes. Myslela jsem, že mě nepoznají a stejně si mě fotí,“ prohodila ve foyer divadla krátce před zahájením programu zklamaně sestra slavnější Ivety.

Super.cz má na místě reportéry i fotografy a nejen rodinu Ivety Bartošové bude během celé akce pečlivě dokumentovat. Již brzy vám přineseme další informace.

Reklama

Další články

Načítám