Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) už je natěšená na dnešní galakoncert Královny popu, který je mimo jiné věnován památce Ivety Bartošové (†48).

Na pódiu se společně sejde také s Leonou Machálkovou (56), Bárou Basikovou (61), Ilonou Csákovou (53) a dalšími zpěvačkami.

Všechny dámy už od včerejška pilně zkouší, aby na koncert byly pořádně připravené. Absolonová se i tak včera večer na sociální síti pochlubila společnou fotkou s Ilonou Csákovou.

„Zkoušíme s Ilu Csákovou na Královny popu,“ napsala pod snímek Absolonová, která se nechala slyšet, že bude mít určitě velkou trému.

Po boku Csákové si Absolonová zazpívala na Královnách popu už před deseti lety. A také tehdy obě veselé zpěvačky zapózovaly na společné momentce.

Od té doby uplynulo moře času a u obou dam se toho hodně změnilo. Csáková se vdala a porodila dva syny, zatímco Absolonové nevyšel vztah s podnikatelem Vráťou a štěstí v lásce našla až letos v náruči hokejisty Tomáše Horny. Sami jsme zvědaví, jak bude vypadat společná fotka obou vynikajících zpěvaček za dalších deset let...

Která z dam je podle vás lepší zpěvačka a je skutečnou královnou popu?
Ilona Csáková
64 %
Monika Absolonová
36 %
Celkem hlasovalo 11817 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám