Hlavní obsah
Článek

Když máte pověst skoro horší než sériový vrah, a ještě ji svým chováním přiživujete, těžko se hledají kamarádi. Není proto divu, že se Josef Rychtář (65) po smrti své manželky Ivety Bartošové (†48) musí obklopovat hodně podivnými individui, pokud tedy nechce zůstat úplně sám. Místo přátel má kolem sebe proto různé legrační figurky, které většinou touží po slávě. A jednou z nich je i podivný týpek, kterého přitom ještě nedávno vdovec doživotně zatratil za urážky zesnulé ženy!

Věrný nohsled Standa, Macurova slávychtivá expřítelkyně Vlaďka Šuleková, pak nějaká ta prostitutka nebo opilá ženština, která se v noci chlubí novinářům s tím, že s Rychtářem ulehá na lože. To jsou nejbližší lidé Rychtáře. A do týmu se vrátil i Petr Veselý. Ten přitom Josefa rozlítil tím, když řekl, že si Iveta za smrt mohla sama. „Skončil u mě. Takové věci se neodpouští,“ tvrdil razantně.

Teď mu ale blahosklonně udělil milost a Veselý se už několikrát objevil na již vyhlášených dennodenních pijatikách v Říčanech v domě Rychtářovy exmanželky.

A aby se svému pánovi zavděčil, volá třeba po nocích novinářům a vyhrožuje jim zabitím. „Taky má u sebe neustále foťák. Pepa je většinou dost opilý, tak si toho nevšímá, ale ten chlap si tu fotí úplně všechno. Má obrovskou fotodokumentaci. Bůhví, pro jaké účely si to pořizuje. Chuť po slávě ho evidentně nepřešla,“ řekl nám jeden z členů pijácké bandy, kterému není Veselý moc po chuti.

Po slavné fotce s mobilem na čele se tak brzo můžeme dočkat dalších kuriozit. Pokud si tedy Veselý nevymyslí na kamaráda zase infarkt, jen aby se psalo i o něm.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám