Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neuplyne ani týden, aby se kolem bývalých mužů, kteří se pohybovali v okolí zesnulé Ivety Bartošové (†48), něco nedělo. Nedají si pokoj ani po její smrti. Tentokrát přispěl svojí troškou do mlýna její první manžel Jiří Pomeje (†54).

Reagoval tak na obvinění jejího druhého muže Josefa Rychtáře (65), že zpěvačku připravil o tři čtvrtě miliónu korun. Pomeje po něm chce finanční satisfakci a veřejnou omluvu, což řeší s právníkem JUDr. Josefem Lžičařem, který ho bude v kauze zastupovat. "Chci očistit svoje jméno a jméno své rodiny," uvedl.

"Buď budu požadovat korunu a pan Rychtář bude mít z ostudy kabát, anebo dvojnásobnou částku, ze které mě obvinil, tedy milión a půl," řekl Blesku Pomeje. Kde má vdovec takovou částku vzít, to neřeší, stejně jako exekutoři neřešili, kde by měl finance najít sám Pomeje, když se z něj snažili dostat peníze, které dlužil za film Andělská tvář.

Reklama

Další články

Načítám