Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Má to ale ten muž náturu! Josef Rychtář (65), slavný to vdovec po Ivetě Bartošové (†48), který se sice dušoval, že už nikdy nebude mít jinou ženu, stýká se ale s prostitutkou (údajně už bývalou), svou exmanželku Darinu Novou (66) veřejně obvinil z krádeže přeplatku za služby. Měla mu sebrat třináct tisíc korun. Jenže to má háček: sám svou ženu prý přivedl na pokraj exekucí!

„Máma ty peníze použila na placení jeho dluhů. Otec má půjčky, které měl platit a neplatil. Ona jako ručitelka by to musela nakonec všechno zaplatit za něj. Už jí vyhrožovali i exekucí, a tak to dopadlo tak, že přestože sliboval, jak všechno bude hradit, máma to ze svého skromného platu všechno platí sama. A to i auto, které užívá a užíval s Ivetou, když zdemoloval to její,“ řekl Super.cz možná jediný zdárný syn bývalých manželů Josef Rychtář mladší.

„Je to neuvěřitelně sprosté, že teď na ni hází krádež. Ano, energie platí on, ale bere to tak, že by to mělo být s mámou napůl, jenže zapomíná, že v domě ještě bydlí brácha s rodinou a navíc je tam firma. Takže máma by měla platit sotva čtvrtinu. Co zaplatí za jeho dluhy, je ale ekvivalent půlky energií. A on jí to ještě vyčítá. Má opravdu neuvěřitelný charakter. Ten ostatně ukazuje i tím, co za výkvět společnosti vodí mámě domů, jenom aby ji naštval a ukázal, že může rozhodovat o všem. Slušný chlap by tohle ženě, kterou opustil kvůli jiné, nikdy neudělal,“ uzavírá Josef.

Souhlasíte se slovy Rychtáře mladšího?
Ano
98,8 %
Ne
1,2 %
Celkem hlasovalo 12281 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám