Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ten pán je buď kanec, nebo zkrátka jen přitahuje ještě větší podivíny, než je on sám. Od smrti Ivety Bartošové (†48) se po jeho boku objevily hned tři ženy, které měly mít s Josefem Rychtářem (65) co do činění. Třeba jedna bývalá prostitutka, pak dáma, která si s ním nebála udělat i líbací fotky. Naposledy se Super.cz ozvala společensky zjevně unavená žena, která nás odrovnala. „Jmenuju se Bára a jsem nová přítelkyně Rychty,“ uvedla.

Kolem Ivety Bartošové a jejího domu se vždy točily podivné existence, takže bychom jejímu tvrzení ani moc nevěřili, nebýt toho, že právě ona nám dvě hodiny po půlnoci z neděle na pondělí oznamovala, že se Rychtář brzy ráno odstěhuje. A to se potvrdilo jako pravdivé a mělo to zůstat přísně utajené, aby na exkluzivních fotkách co nejvíc vytřískal Rychtářův dvorní fotograf a možná nejen on. Ten se také v pondělí ráno neskutečně vztekal a na přítomná média prskal, že mělo jít o soukromou akci.

Navíc dáma byla v přítomnosti Macurovy bývalky Vlaďky Šulekové, která nám později dopoledne potvrdila, že je skutečně s Rychtářem a zvukařem Standou. Vypadá to tak, že noční telefonát do Super.cz byl následkem divokého nočního mejdanu, posledního v Uhříněvsi.

Když jsme dámě zavolali znovu, na svá slova si ani nepamatovala. „To jsem nemohla říct, to by mi strach nedovolil. Moc vás prosím, neřešte to,“ kuňkala do telefonu. Zapalují se Rychtářovi lýtka, nebo šlo jen o opileckou srandu?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám