Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Trocha soudnosti by asi neškodila… O tom, že Josef Rychtář (65) obývá dům Ivety Bartošové (†48) střídavě spolu s dvěma svými nohsledy, zvukařem Standou a prapodivným Petrem Veselým, se už ví. Zatímco zvukař chce být asi opravdu jen kamarádem, druhý mužík, jenž původně chtěl Rychtáře dostat do vězení, miluje slávu. Každá zmínka jeho jména v médiích ho hřeje na duši. Co nám tentokrát řekl?

Josef Rychtář je nesmrtelný hrdina, který by si zasloužil metál a nanebevzetí, Macura a Martucci jsou tyrani, kteří by zasloužili shořet v pekle. A i Iveta Bartošová byla zlo. Tak by se ve stručnosti daly shrnout zprávy, kterými nás pravidelně zásobuje. Zvlášť o zpěvačce, kterou dřív zbožňoval, už nemluví Veselý v nejlepším světle. Že by mu ji snad její manžel zprotivil?

„Osobně se domnívám, že v případě Josefa Rychtáře a Ivety Bartošové není všechno tak, jak to vypadá. Nevěřím, že Josef Rychtář zmanipuloval svou manželku. Žena, jakou byla Bartošová, měla schopnosti a sílu na to, že nechávala Pepu vžít se do představy, že to tady všechno řídí on. Ve skutečnosti to byla právě Iveta, která to všechno řídila a manipulovala s lidmi,“ říká Veselý a pokračuje.

„Ona si se všemi uměla hrát a Pepa jí dělal, co jí na očích viděl. Myslím, že tu sebevraždu spáchala z toho důvodu, že měla špatné svědomí,“ tvrdí pravidelný obyvatel vily Bartošové.

To je tedy hezký způsob „placení nájemného“…

Reklama

Další články

Načítám