Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Josef Rychtář (65) asi necítí žádný pocit viny! Muž, který svou nevěrou s Ivetou Bartošovou (†48) zapříčinil před časem rozvod se svou exmanželkou Darinou Novou (66), místo toho, aby schoval hlavu do písku a styděl se, zasílá své bývalce mrazivé vzkazy. Nejprve ji poslal na koleje za svou novou a již zesnulou ženou, nyní ji opět vyslal umřít!

V pondělí se konalo hlavní líčení ve věci údajného zmlácení Dariny, při němž vystoupila jako svědkyně. Novinářům se obloukem vyhnula tím, že ji přivedla justiční stráž tajnou vnitřní chodbou. Měla dokonce vystupovat jako utajený svědek ve vedlejší místnosti, protože ale Rychtář nedorazil, předstoupila přímo před soudkyni.

„Bývalý manžel mi poslal o víkendu vzkaz, že mi nechal doma film. Že se na něj mám podívat a pak mu ho vrátit. Ten film se jmenuje Smrt jí sluší. A protože se toto stalo krátce před soudem, beru to jako výhrůžku,“ řekla soudkyni vyklepaná Nová.

Ta popisovala celé napadení se všemi detaily, které si pamatuje. „Za dobu trvání manželství k ničemu takovému nedošlo. Až později. To mě také třeba držel pod krkem nebo mi dal facku,“ uvedla.

Soud byl odročen na září, protože se čeká, zda jiný projednávaný případ Josefa Rychtáře do té doby nenabude právní moci. Justice by pak mohla vynést souhrnný rozsudek. Pravomocné je jen Rychtářovo odsouzení k osmdesáti hodinám veřejných prací za to, že se synem zmlátili Zdeňka Macuru.

Reklama

Další články

Načítám