Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Syn zpěvačky Ivety Bartošové (†48) Artur Štaidl (27) už se nemusí starat sám o sebe. Poté, co se jeho maminka rozhádala s jeho dlouholetou chůvou Zlatou Goldou Dvořákovou a ta jí ze dne na den dala výpověď, Artur zůstal závislý sám na sobě. Bartošová nejspíš ale uznala, že na jejího syna, který si dokonce sám vaří, je toho moc. O Artura zase pečuje profesionálka. Vyzvedává ho ze školy, chvíli s ním každý den pobude doma, pak ale k večeru vždy míří zase pryč.

Tajemná žena dost dobře ví, kde je její místo. Nekomunikuje s médii a dokonce nechtěla prozradit vlastní jméno. „Promiňte, já vám nic neřeknu. Takže se mě na nic neptejte. Ze mě žádná moudra nedostanete,“ sdělila stroze žena ve středním věku, když jí reportéři Super.cz na odchodu od Bartošové zkusili položit několik jednoduchých otázek.

Hned po jejím odchodu bylo znát, jak je neznámá žena pro Artura důležitá. Dokud byla totiž ve vile, o Arturovi nebylo vidu ani slechu. Jakmile za ní ale zaklapla venkovní vrata, Artur se začal nudit. Ke své zábavě využíval každého, kdo jen prošel kolem jeho oken. Házel z okna krabičky sirek a pak do pozdních hodin hrál počitačové hry.

Přítomnost chůvy v Uhříněvsi dělá každopádně Arturovi dobře. Zdá se, že Iveta narazila na loajální zaměstnankyni. A když se k ní bude chovat dobře, nedočte se od ní nic v novinách ani románech. Není to totiž dlouho, co se celý národ bavil nad knihou Zlaty Goldy Dvořákové Iveto, sbohem... . V té Golda popsala všechny strasti a slasti, které s Bartošovou za léta přátelství zažila a tvrdila, že knihu napsala proto, jelikož ji Iveta s exmanželem Jiřím Pomejem po jejím odchodu veřejně urážela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám