Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Bojovnice Iveta Bartošová (48) se postavila čelem zdravotním komplikacím, které jí dlouhodobě znepříjemňují život, a na své propadlé tváři vykouzlila úsměv. Ten je v jejím případě podobnou vzácností jako u věčně zamračené Victorie Beckham.

Bartošová není s blížící se padesátkou v nejlepší formě a její fanoušci si musí zvykat na to, že neustále ruší koncerty. Příčinou její tvůrčí pauzy je údajně zákrok, který jí měl vylepšit chrup. Zpěvačka ovšem kvůli němu opět skončila na tekuté stravě a výrazně zhubla. Když se Iveta pokoušela veřejnost přesvědčit o tom, že je v pořádku, naopak ještě více posílila pochybnosti o svém zdraví.

Šťastná rodinná událost ovšem Džambulce vlila do žil čerstvou krev a Iveta konečně předvedla upřímný úsměv, který jsme u ní neviděli snad ani při její loňské veselce. Při setkání s nevlastním vnoučkem Honzíkem se v Ivetě probudily mateřské pudy a bylo zřejmé, že je opravdu šťastná. Ještě loni přitom tvrdila, že se s manželem pokusí otěhotnět, ale nakonec se dočkala jen potomka Rychtářova syna Jana, který z ní udělal spokojenou babičku.

Nejmladší z rodu Rychtářů je snad pro Bartošovou dostatečnou vzpruhou, aby se opět postavila na nohy a dokončila své neustále přerušované turné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám