Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nedostatek financí může za nejnovější trable Ivety Bartošové (†48). Zpěvačka, která letos nevydělává, údajně prý kvůli přetrvávajícím bolestem zubů, a dokonce zrušila řadu koncertů (někde o ni navíc vůbec nebyl zájem), se potýká se zásahem úřadů kvůli dluhům. Stát ji prostřednictvím exekutora dokonce zablokoval dům!

Jedenáctého dubna se na katastru nemovitostí u vily Ivety Bartošové objevila plomba na základě příkazu exekutora, který zastupuje věřitele, Všeobecnou zdravotní pojišťovnu. Dluh na pojištění již dříve přiznala a tvrdila, že pravidelně splácí.

„Iveta se v rámci svých možností snažila dluh splácet, ale dobře víte, že její příjmy nyní nejsou vysoké, protože od Vánoc nemohla koncertovat. A pojišťovně se asi zdálo, že splácí málo, proto přikázala exekutorovi, aby dal na její dům plombu,“ řekl Super.cz její choť Josef Rychtář.

S pojišťovnou prý vešli do jednání a snaží se situaci urovnat. „Věříme, že se dohodneme,“ dodal manžel a manažer zpěvačky. Ta teď bude muset takzvaně „hýbnout kostrou“, aby zase začala mít pravidelný příjem a mohla platit své závazky. Už před časem málem o dům přišla, než si u banky domluvila snížení hypotečních splátek. Další existenční nejistota by byla přitom to nejhorší, co by tuhle kontroverzní zpěvačku s často velmi labilní psychikou mohlo potkat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám