Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) svůj avizovaný comeback na koncertní pódia neustále odkládá. Poté, co zrušila koncert v Prostějově, nakonec odložila i páteční vystoupení v Boskovicích.

„Omlouváme se, koncert se ze zdravotních důvodů nekoná a je odložen na neurčito,“ píše se na oficiálních stránkách zpěvačky, kterou údajné zdravotní potíže pronásledují víc než sedmdesátileté důchodkyně.

Iveta se v lednu podrobila operaci zubů. Tomu, že by však i čtyři měsíce po zubním zákroku trpěla nesnesitelnými bolestmi, by snad uvěřil jen ten největší snílek.

Iveta přitom nedávno s manželem oslavila osmačtyřicáté narozeniny. A nevypadalo to vůbec tak, že by jí kousání mořských dobrot dělalo sebemenší problémy.

Zpěvačku však samozřejmě mohou brzdit i jiné zdravotní neduhy než bolesti zubů. Doufejme jen, že se opět nepustila na další výlet na úplné dno, kam ji už několikrát dostal alkohol v kombinaci s prášky. Z takového výletu by se totiž tentokrát nemusela ve zdraví vrátit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám