Hlavní obsah
Článek

O zpěvačce Ivetě Bartošové (†48) v posledních dnech kolují zaručené zprávy, že je nezvěstná. Ivetin manžel Josef Rychtář (65) má labilní zpěvačku skrývat před zraky novinářů a vymýšlet si, že není doma.

Minimálně osmačtyřicáté narozeniny ale zpěvačka prokazatelně oslavila na večeři, na kterou ji manžel slavnostně pozval do restaurace.

Pravda, Iveta na fotkách nepůsobí zrovna svěžím dojmem, ale u prostřeného stolku s plným talířem mořských plodů na tváři aspoň na chvilku vyloudila úsměv. Na dalším snímku už se Iveta nesměje a vypadá hodně unaveně.

Kvůli údajným zdravotním problémům ostatně nedávno zrušila další plánovaný koncert. Jiný koncert byl zase pro nezájem diváků přeložen na jiný termín, což Bartošové, jež neustále mluví o svém comebacku, rozhodně nepřidalo.

Zda zdravotní problémy pěnice souvisí s neustálými bolestmi zubů, na něž se ráda vymlouvá, by si vsadil jen málokdo. Kašičku si totiž k večeři rozhodně nedala, takže pokud je nucena kvůli problémům se zuby požívat tekutou stravu, doufejme, že se nejedná o tekutý koktejl alkoholu a prášků proti bolesti, který zpěvačku pokaždé spolehlivě stáhnul až na dno.

Reklama

Další články

Načítám