Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) měla být ve čtvrtek hlavním hostem nově otevřeného kasína v Praze na Pankráci. Místo toho se ale organizátoři dozvěděli tragickou zprávu: Iveta se zase psychicky zhroutila! "Mohu potvrdit, že Iveta Bartošová je vzhledem ke svému vážnému psychickému stavu v intenzivní péči psychiatra Pavla Doubka," řekl Super.cz exkluzivně Ivetin manažer Richard Dušák.

Organizátoři čtvrteční otvíračky Casino Bonver nejdříve tvrdili, že se Iveta ztratila a není k nalezení. Nakonec ji omluvili z důvodu nemoci. Jenže jak se Super.cz dozvěděl nejen od jejího manažera, ale i z dalších důvěryhodných zdrojů, Iveta zažila znovu psychický kolaps. "Měla paranoidní záchvat. Dostala pocit, že ji někdo pronásleduje a chce se jí vloupat do domu. Dolehla na ni samota, vždyť přítel Domenico zůstal zatím v Itálii. A ona nedokáže být sama ani chvíli. Bojím se, že se jednou Iveta nedokáže zvednout. Snad to tentokrát ještě zvládne," svěřil se nám zdroj z okolí Ivety. Smutné je, že po návratu z Itálie vypadala odpočatě. Po dlouhé době jí to slušelo a nemluvila zas až tak nepříčetně.

Bartošová má potíže s psychikou již dlouhá léta. Jak napsala v loňském knižním bestselleru Iveto, sbohem... její bývalá hospodyně Zlata Golda Dvořáková, Iveta často trpěla strachem, že se jí někdo snaží vloupat do vily. Přitom má jedno z nejdokonalejšíích zabezpečovacích zaříízení na trhu. "Když měla pocit, že je někdo cizí na zahradě, posílala do noci zkontrolovat situaci malého syna Artura," tvrdí v knize Dvořáková.

Ivetin mentální stav budeme dále sledovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám