Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová (†48) se rozhodla představit svůj nový duet s přítelem, italským hrabětem Domenikem Martuccim (47), na veřejnosti. A exhibice to byla pořádná. Zpěvačka se totiž na pódiu objevila s milencem, ale zato bez sukně, která by k delší vypůjčené halence rozhodně patřila. Před stovkami lidí na Staroměstském náměstí v Praze, kde se pořádal 1. ročník Dne česko - italského přátelství, ukázala stehna, ale i zadeček, který zakrývaly jen nohavičkové kalhotky. A jako bonus i podprsenku ve výstřihu na zádech a odřené nohy od botek na vysokém podpatku.

Ivetka byla trochu mimo, ale to se může stát každému. Podle svého manažera Richarda Dušáka měla z prvního veřejného vystoupení s milencem takový strach, že celou noc nespala a ještě dostala z nervů i střevní potíže. Na pódiu pak svého nového přítele představila jako Bartucciho (čtěte Bartuči) místo Martucciho. Anebo se shlédla v hollywoodském páru Angelina Jolie a Brad Pitt, jimž se říká Brangelina. Po vystoupení pak strávila zase deset minut na mobilní toaletě.

Ivetka přiznala, že její outfit byl vypůjčený. Botky, na nichž sotva chodila, by normálně stály 17 tisíc korun, ale na to by zpěvačka rozhodně neměla. Delší top, který použila jako odvážné šaty, byl zřejmě ještě dražší. Davy novinářů, které se kolem Ivety namačkaly, byly možná už trochu moc i na horkokrevného Itala. "Mám to těžké,"pokřikoval.

V pátek ráno nicméně nový pár vyráží směr Itálie, kde chce Domenico ukázat své nové lásce některý ze svých zámků. Pak překvapil ovšem prohlášením, že italské zámky nemají tolik věžiček jako české. "My u nás nemáme zimu, tak je nepotřebujeme. Naše paláce mají ploché střechy," tvrdil Ital. Že by vlastnil panelák?

Reklama

Další články

Načítám