Hlavní obsah
Článek

S Ivetou Bartošovou (†48) to asi není tak špatné, což se snažila televize Pětka naznačit, když přes její ve finále asi vážně živý zpěv na Slovensku dala studiovou nahrávku. Zpěvačka totiž s hudebním skladatelem Pavlem Vaculíkem předvedla textaři Vladimíru Kočandrlemu „nástřel“ své nové písničky, která má po letech ambici stát se hitem. A bývalá princeznička českého šoubyznysu opravdu překvapila. Podívejte se na video!

„Noc je království, chci z číše pít, zapomnění, za setmění, v noc zahalená, ochráněná,“ zpívá Iveta procítěně v novém songu. Konečně i ona pochopila, že role rozjuchané dívenky je dávno pasé a že se k ní hodí spíš šansony a pomalé písničky.

„Vždyť mi bude padesát,“ ví své pěnice, která se těší, jak to všem pochybovačům nandá 23. prosince v Lucerně. Jenže v tom je malý háček. Lístky na vánoční koncerty umělců v Mecce českých zpěváků a zpěvaček se většinou prodávají už od léta, kdežto na ten Ivetin ho neseženete ani bokem. Televize zatím stále jejich uvedení do prodeje oddaluje a přitom jde o velmi nebezpečné datum.

Iveta Bartošová má totiž spoustu věrných fanoušků a fanynek ze Slovenska a na Moravě a ti asi těžko přijedou jen pár hodin před Štědrým dnem. Doufejme, že se stanici podaří návratový koncert kdysi vynikající zpěvačky vyprodat a nebude muset lupeny po hrstech rozdávat v dětských domovech či domovech pro seniory.

Reklama

Další články

Načítám