Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) je vážně zpátky! Žena, která ještě před pár měsíci vzbuzovala spíš jen lítost a soucit, to myslí s návratem na koncertní pódia vážně. Znovuzrozená Iveta vyrazila po čase opět do společnosti, aby představila svůj pořad na v pondělí startující televizi Pětka, a všechny okolo šokovala. I když oficiální propagační fotky televize se na první pohled neobešly bez velkých zásahů grafiků, vidět omlazenou Ivetu naživo byl vážně zážitek.

„Svou roli trochu sehrál Photoshop, ale ne nějak zásadně. Iveta vypadá opravdu výborně,“ napsal na Facebooku k propagačním snímkům Pětky Ivetin pobočník Patrik Petr a při tiskovce se potvrdilo, že má pravdu.

„Cítím se líp a jsem sebevědomější,“ řekla Super.cz Iveta na otázku, jaký vidí rozdíl mezi Bartošovou před dvěma měsíci a nyní. Moře práce ji ale ještě čeká. Chodí třeba na tréninky či na zpěv, aby na Lucernu 23. prosince, kdy má vyvrcholit celý televizní projekt Iveta, byla dokonale připravená. Jejích pár možná ještě přebytečných kilogramů stylisté na konferenci v Malostranské besedě zakryli šikovně pončem, v prosinci už ho ale jistě potřebovat nebude.

Iveta rozdávala úsměvy na všechny strany a i její kolegové, které na tiskovce naprosto zastínila, si všímali, že je to zase někdo úplně jiný než před časem. „Iveta vypadá skutečně krásně. Moc jí držím palce, aby jí to vydrželo,“ věří třeba Mahulena Bočanová. Tenhle návrat Bartošové vážně vypadá nadějně!

Reklama

Další články

Načítám