Hlavní obsah
Článek

Všechny tři strany manželského trojúhelníku Ivana Jirešová, její muž Viktor Dyk a jeho exmilenka Zuzana Míková už vyjádřily své pocity. A co teď? Super.cz byl svědkem rodinné idylky, kdy Dyk s Jirešovou spolu vyrazili na dětskou módní přehlídku, kde byla hlavní hvězdou hereččina dcera Sofie. I Dyk sebou vzal dceru. Je jí třiadvacet, studuje mezinárodní obchod a jmenuje se Veronika.

Sofie už šla svoji pátou přehlídku. "Ráda si vybírá, co si vezme na sebe. Mě to taky bavilo od mala. Ale takhle to má, když je se mnou. Nevím, jak je to v druhé polovině jejího života, kdy ji nevidím," řekla Super.cz Ivana Jirešová, která má dceru ve střídavé péči se svým bývalým partnerem .

"Myslím si, že oblékání je určitý tvůrčí proces a nejde při něm o to, jak jsou ty věci drahé," dodala. Poukázka na oblečení, kterou Sofinka dostala za přehlídku, si tak bude moci holčička využít podle vlastního uvážení.

Malá Sofie si odpoledne užívala. A i když už je prvňačka, nejvíc ji bavil veselý šašek, který hrál s dětmi různé hry. "Chodí do školy, kterou vybral její otec. Je zhruba na půl cesty mezi našimi domovy," vysvětlila Ivana. Jistou dobu otec Sofinky protestoval i proti tomu, aby ji Jirešová brala na společenské akce.

"Jsem herečka, k mé práci to patří. Nevím, proč bych ji měla držet doma, když tady má šášu, má tady děti, se kterými se hraje a dobře se baví. Já se ho neptám, on se mne také neptá, co má nebo může se Sofií dělat, když je u něho," řekla k tomu Jirešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám