Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Že si Ivana Gottová (48) a její moderátorský parťák z VIP zpráv Petr Vágner (46) rozumějí, to musí být jasné každému, kdo tenhle pořad pravidelně sleduje. Nedávno však došlo při živém vysílání ze strany oblíbeného herce vůči ženě Karla Gotta k dost provokativnímu jednání. Hned dvakrát za sebou ji totiž osahával!

K události došlo už čtyřiadvacátého června, Petr ale sahal na ženu nejslavnější české celebrity tak nenápadně, že si toho asi nikdo skoro nevšiml. Super.cz na to upozornil až rozhořčený čtenář. „Kolega Ivany Gottové se při moderování fyzicky dotýkal kolegyně na místech velice choulostivých a bylo to viditelné i na látce ošacení moderátorky. Moderátorova pravá ruka pohladila její stehno, až se mírně zvlnila sukně. To se opakovalo ještě jednou,“ stěžuje si čtenář podepsaný jako Rost.

A opravdu: na záznamu pořadu je podobné laškování skutečně patrné. Ivanu Gottovou dokonce kolegovy provokačky vyhodily ze soustředění a trochu se zadrhávala.

„Připadá mi to jako rána pod pás, zrovna když se mluví o rodinném štěstí paní a pana Gottových. Pan Petr Vágner mediálně ublížil rodině Karla Gotta a je asi vidět, že bez postihu,“ zlobí se čtenář.

Prima o něčem takovém nechce ani slyšet. „Šlo o nevinné špičkování mezi moderátory, o potrestání Petra Vágnera skutečně neuvažujeme,“ sdělil Super.cz za televizi jeden z jejích mluvčích Vedran Kovačevič.

Reklama

Další články

Načítám