Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (40) se bude co nevidět vdávat. Na svůj den s velkým "D" se připravuje vskutku svědomitě. Ve svatebních šatech chce být štíhlá a sexy tak, aby ženich u oltáře oněměl úžasem. Třikrát do týdne tak teď Ilona pravidelně cvičí a pracuje na své postavě. Doba drastických diet a jojo efektů je ta tam.

„Posilování mě nikdy příliš nebavilo, spíše jsem je brala jako nutnost zapojit pohyb k dietě. Takže jsem hledala něco, co mi bude víc vyhovovat. Nakonec jsem našla přístroj, který se jmenuje VacuShape. Třikrát týdně na něm cvičím jen třicet minut a výsledky jsou mnohem lepší, než kdybych se dřela hodiny v posilovně. Navíc z něj nejsem druhý den ani tak vyřízená, jako jsem byla po posilovně," pochvaluje si novou metodu Ilona. Jenže jenom cvičení nestačí.

Svému záměru vypadat ve svatebních šatech fantasticky zpěvačka podřídila i své stravovací návyky: "Tohle cvičení a první výsledky mě motivují také k tomu, abych si hlídala svůj jídelníček a vyhýbala se kalorickým bombám. Snažím se jíst pestře. Nesmí chybět ten správný přísun bílkovin, uhlohydrátů, vitamínů a proteinů. Neodmyslitelnou součástí jídelníčku je zelenina. Bedlivě sleduji naši úrodu. Můj báječný tchán je skvělý pěstitel. Už nám dozrávají ředkvičky, hrášek a těšíme se na naše první jahody," vypočítává usměvavá zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám