Hlavní obsah
Článek

Zpěvačku Ilonu Csákovou (53), která nyní exceluje v muzikálu Kat Mydlář, čeká letos hned několik velmi příjemných životních změn. Na párty Super.cz zpěvačka exkluzivně potvrdila, že v nejbližších měsících hodlá se svým životním partnerem a otcem svého téměř dvouletého syna Daniela Radkem Vonešem (39) vstoupit do svazku manželského: „ Ano je to pravda. Společně s Radkem plánujeme svatbu. Ještě nemáme přesný termín, ale rádi bychom se vzali ještě před koncem letních prázdnin.“

Vlastní svatba ovšem zpěvačce příliš těžkou hlavu nedělá: „Právě vybíráme místo obřadu. Máme několik skvělých tipů. Zatím můžu prozradit jen to, že se naše svatební veselice bude konat na Moravě.“ Výběr svatebního svědka byl pro Ilonu jasnou a rychlou volbou. „Nemusela jsem přemýšlet dlouho. Požádala jsem Ivanku Gottovou (48), s níž jsme velmi dobré kamarádky už hezkou řádku let. Mám radost, že mou nabídku s nadšením přijala,“ prohlásila zpěvačka.

Ještě před tím, než půjde Ilona „pod čepec“, ji ovšem čeká velké stěhování a kolaudace domu snů v Soběšicích u Brna: „ Strašně tím teď žijeme. Funkce máme u nás doma demokraticky rozdělené. Radek řeší technické věci a stará se o chod stavby. Já zase vychytávám designové záležitosti. V názorech na to, jak by mělo naše společné bydlení vypadat, se vzácně shodujeme. Právě vybíráme obklady a podlahy. Stěhování snad klapne ve druhé polovině června.“ Super.cz pak jako jedinému médiu dokonce ukázala i fotku své vily v ceně několika milionů - snímek domu můžete vidět ve fotogalerii tohoto článku.

Soukromými záležitostmi plně zaměstnaná zpěvačka však nezapomíná ani na svou profesi. Stále koncertuje se svou kapelou. Jeden z řady koncertů ji čeká například už 4. května v pražském divadle Bez zábradlí. Připravuje se také na letošní koncert královen popu, který nese název Světla ramp: pocta Barrandovu a bude se konat již 16. května ve Státní opeře Praha. Písničky z filmů společně s Ilonou zazpívají například Helena Vondráčková (76), Leona Machálková nebo Bára Basiková (61). „Při cestách na dálnici z Brna do Prahy a zpět už poctivě piluju texty,“ svěřila se zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám