Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Helena Vondráčková (76) nestárne. Svou postavu ukázala na pár měsíců staré fotce z dovolené na Rhodosu, kterou Super.cz získal. A je na co koukat. Takovou postavu by mohly Heleně závidět i mnohem mladší kolegyně. Zpěvačka nám prozradila svůj zaručený recept.

„Na prvním místě je vždy vnitřní spokojenost. Důležité je starat se o svůj zevnějšek, dbát na dobrou životosprávu, sportovat a minimálně hodinku denně strávit na čerstvém vzduchu. A zdaleka to není jen o posilování. Já mám třeba posilovnu doma, ale popravdě řečeno, nemám na ni ani moc času. Žádné drastické diety nedržím. Jím všechno. Ale když je třeba, tak mi stačí nevečeřet,“ usmívá se zpěvačka.

Helena byla toto pondělí největší hvězdou letošního ročníku Královen popu. Všem přítomným se zatajil dech už při prvním Helenině výstupu v tyrkysové róbě. Své postavě dala vyniknout ještě více ve druhé polovině večera, kdy vystoupila jen v upnutých zlatých legínách. S pořádným nasazením a výbornou pěveckou kondicí zpívala například ústřední song z nesmrtelného filmu Flashdance či Svobodovu hitovku Lásko má, já stůňu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám