Hlavní obsah
Článek

O obnovení legendárního hudebního seskupení Golden Kids se v roce 2000 pokusila dívčí kapela s názvem New Golden Kids. Nyní se ve stopách Marty Kubišové, Václava Neckáře (80) a Heleny Vondráčkové (76) vydali další pokračovatelé.

Trojice mladých zpěváků Markéta Konvičková (29), Elis a Daniel Mrózek (31) zazpívala ve velké televizní show svou verzi hitu ’Nestůj a pojď (U nás máme mejdan)’. Zdá se, že by nemuselo jít o poslední společný počin této mladé sympatické trojice. „Společně s Elis jsem si zazpívala už duet ’Bye bye’ na svém albu Tablo a po účinkování v pořadu Zpívá celá rodina, kde jsme s Vaškem Neckářem zpívali song ’Hej pane zajíci’, nás začali pořadatelé zvát na akce společně a podmínkou byla i tato píseň," prozrazuje Markéta Konvičková.

„Vzhledem k tomu, že nám jdou hlasy dobře dohromady a Daniel si duet s Markétou už taky vyzkoušel, byl už jen krůček ke triu a nabídka na další účinkování na sebe nenechala dlouho čekat,“ pokračuje mladá skladatelka a zpěvačka Elis.

Trojice Markéta, Elis a Daniel pojala hit Golden Kids po svém a vnímá ho jako velkou poklonu hvězdám šedesátých let. „Docela by mě zajímalo, jak se naše verze bude líbit paní Kubišové a paní Vondráčkové,“ uvažuje nahlas Daniel Mrózek. Na otázku, jak se jejich trio bude jmenovat, jen krčí rameny. Pohotově ho však doplní zkušenější Markéta: „Mohli bychom si říkat M.E.D. podle počátečních písmen nebo světově Honey, uvidíme, jak se lidem naše trio bude v sobotu líbit.“

Reklama

Další články

Načítám