Hlavní obsah
Článek

Kdekdo už v jejím věku pomalu začíná přemýšlet nad krmením holubů v parku, Helena Vondráčková (76) ale jede dál jako parní mašina! Spolu se svými italskými kamarády Davidem Mattiolim a Andreou Andreim teď natočila videoklip k diskotékovému hitu Erose Ramazotiiho Fuoco Nel Fuoco a vypadá v něm naprosto božsky! Podívejte se sami ve videu, jak řádí..

Ke spolupráci Vondráčkovou přizvali Mattioli a Andrei, pánové, kteří v Česku zpívají s úspěchem už řadu let a právě dotočili desku s duety s českými zpěváky Insieme 2.

„Helenu jsme pozvali do Turína, kde jsem se narodil, a kde během dvou dnů pod vedením režiséra Daria Argenta probíhalo natáčení. Klip působil pořádný rozruch, rozdávali jsme autogramy, a líbilo se mi, že Helenu poznávali i turisté, třeba z Polska, kde je také obrovskou hvězdou,“ říká Andrea Andrei.

V klipu zpěváci představují umělce, kteří vytvářejí sochy a na konci se jim podaří dvě z nich oživit. Helena se při natáčení vyřádila a dokonce si i zatančila. „Točilo se v industriálním prostředí kultovního studia Factorydream, kde ze starých automobilových karosérií umělec dělá sochy. Helena Vondráčková se proměnila v grafičku, která kreslí lidské postavy, já a Andrea Andrei pak podle jejích plánů v bílých pracovních pláštích sochy zhotovujeme,“ popisuje příběh klipu Mattioli. Točilo se ale i v centru Turína a v divadle Teatro Nuovo di Torino.

„S Helenou je fantastická spolupráce. Jsme rádi, že kývla na to, že vystoupí jako hlavní host na pěti lednových koncertech naší Zimní Tour,“ dodali umělci.

Reklama

Další články

Načítám