Hlavní obsah
Článek

Herečka Hana Vagnerová (41) má nesplněný profesní sen. Dostala hlavní roli v seriálu Expozitura, který začne uvádět TV Nova. Za roli v seriálu Vyprávěj dostala jako jediná hereckou cenu za komediální objev roku na festivalu Novoměstský hrnec smíchu. Chtěla by však víc. "Už roky se věnuji tanci. Líbila by se mi role, jakou měla Natalie Portman ve filmu Černá labuť," přiznala Super.cz. Baletku by si díky své ultraštíhlé postavě klidně mohla zahrát.

Herečka je teď už jenom velmi štíhlá. Před časem ale přiznala, že v pubertě dokonce bojovala i s anorexií. Dostala se z ní díky tomu, že místo odmítání stravy začala tančit. "Zrovna jsem se vrátila z týdenního workshopu v Bratislavě, kde jsme dělali jazzdance. Kromě toho jsem zkoušela i hip hop. Hodně mě baví už od patnácti," řekla Super.cz.

"Neumím zpívat, tak se snažím aspoň o tanec," smála se. "Teď  už se tomu nevěnuji tolik jako dříve, ale kdyby se ozval režisér, který by mě chtěl obsadit do něčeho jako byla Černá labuť, slibuji, že bych to vypilovala," svěřila.

Vyprávěla i o svojí první herecké ceně, kterou se teprve chystá oslavit. "Dostala jsem obrovskou broušenou lahev ve tvaru houslí, která je plná meruňkovice, tak ji asi přinesu na plac, abych to oslavila i s režisérem a kolegy. Samozřejmě až po natáčení," smála se Hana, která se kromě natáčení seriálů a tance věnuje hlavně divadlu. "Kdyby se chtěl někdo zastavit, tak třeba na Fotbal, má láska v Rubínu nebo Ledňáčky v Řeznické," zve do pražských divadel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám