Hlavní obsah
Článek

Loni slavila modelka Hana Svobodová (35) narozeniny ještě s Leošem Marešem (47), který pro ni uspořádal utajenou párty. Teď žádného partnera, jenž by pro ni večírek uspořádal, nemá, ale mejdan byl ještě monstróznější. Hančin půvab totiž oslnil majitele několika firem, kteří se jí na večírek složili.

Hančina oslava byla neuvěřitelná. Modelka měla k dispozici dvě patra Skydive Areny včetně střešní terasy, kam byla dopravena i vířivka. Mezi dárky byl i luxusní automobil nebo pitný režim na celý rok. A Svobodová byla v bílých průsvitných šatech naprosto oslňující. Skoro, jako by čekala, že kromě jiných prezentů, se pro ni na párty najde rovnou i ženich.

"No, myslela jsem si, že bych někoho zaujmout mohla. Moje šaty jsou průsvitné až až, takže by nikdo zajíce v pytli nekupoval," smála se Hanka, která tvrdí, že je stále bez přítele. "Chtěla bych se vdát určitě do třiceti. Měla by to být církevní svatba, ale ne v kostele, spíš někde venku. A každopádně v Česku, aby tam mohlo být všechno příbuzenstvo včetně babiček. My holky z Moravy to tak máme," zasnila se Svobodová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám