Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hana Mašlíková (41) nás ale umí překvapit! Tahle zadaná sexbomba se obnažila před jedním fešným modelem původem ze Slovenska, který ale žije v Česku, a vytvořili spolu řadu poutavých fotografií, jež dráždí všechny lidské smysly. Podívejte se na to, jak to polonahé dvojičce spolu sluší!

Oním modelem je nejúspěšnější Muž roku Slovenska Michal Gajdošech, mladík, který se chlubí neuvěřitelně vypracovanou postavou. „S Hankou mi bylo ctí pracovat, je hrozně fajn,“ řekl Super.cz vysoustruhovaný mládenec.

A Hanka to nevidí jinak. „Fotograf Milan Mošna i Michal jsou velcí profíci, takže spolupráce byla super. Práce nám odsýpala jako po másle. Je velmi důležité, aby na place byla pohoda, pak se to projeví i ve výsledku. Fotky jsou hodně sexy, ale pro mě i pro Michala to byla jen práce, rozhodně nehrozilo, že by to zašlo někam dál. V tom jsem taky profík,“ směje se „Mašle“.

Že by si ale nevšimla předností muže, který se před ní dokonce svlékl donaha? „Přijdu, odfotím a odcházím. Nepřemýšlím nad tím, jestli je ten muž pro mě přitažlivý a už vůbec by mě nenapadly jiné záměry. Doma mám skvělého chlapa a ten je pro mě vším,“ dušuje se Hanka. Budeme se snažit jí věřit!

Reklama

Další články

Načítám