Hlavní obsah
Článek

Halina Pawlowská (69) včera uspořádala křest své poslední knihy „Až se mě dcera zeptá". Jelikož v publikaci propojila humorné povídky s oblíbenými recepty, přenesli jsme se volně přes gastronomii na o něco osobnější téma, a to přípravy svatby její dcery Natálie (30).

Oblíbená spisovatelka a moderátorka práskla, že se obřad uskuteční už za pár dní, v sobotu 30. června. Přesný čas a místo ale už specifikovat nechtěla, neboť by byla ráda, kdyby velký den její dcery proběhl bez mediálního humbuku.

„Svatba bude tajná. Moje dcera není mediální tvář a nechce být," řekla Halina a přitom gestikulací apelovala na přítomné novináře, aby si v den svatby její dcery dali volno.

Dcera Haliny Pawlowské nejdříve porodila svého prvního potomka Huga (14 měsíců). Až poté přišlo na řadu téma veselky. Zajímalo nás tedy, jestli je slavná maminka s tímto obráceným postupem smířená. „Schvaluji jakýkoli postup. Moje svatba byla například tajná a mým rodičům jsem tu novinu prozradila až po svatbě," říká.

A zajímá se už čerstvá autorka kuchařky o to, co budou svatebčané během hostiny konzumovat? „Otec mého budoucího zetě miluje jídlo. A báječně se o něj postará. Je to v rodině, všichni milují jídlo," směje se Pawlowská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám