Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka soutěže Miss Hasička 2010 Jana Peroutková boduje. Poté, co se čtyřiadvacetiletá 169 centimetrů vysoká brunetka stala nejkrásnější hasičkou Česka, má další velký úspěch. Je moderátorkou zpravodajství České televize, uvádí zprávy na ČT 24.

Jana vystudovala Sociologii na filozofické fakultě Univerzity Karlovy a jejím snem bylo vždy pracovat ve zpravodajství. Hasičský sport brala vždy jako koníček. Členkou sboru dobrovolných hasičů je od svých devatenácti let. O rok později se stala nejkrásnější hasičkou.

I když nikdy nechtěla být modelkou ani vítězkou soutěže krásy, je ráda, že se na Miss Hasička přihlásila. "Dodá to sebevědomí, holka si víc věří, přinese to kontakty," řekla po svém vítězství a měla pravdu. Nyní je pyšná na svoji novou profesi.

Jana je historicky první vítězkou Miss Hasička, tou poslední je Slovenka Stanislava Halušková. Organizátoři další ročník neplánují a hrozí tak, že další nejkrásnější hasičky se nedočkáme. "Po čtyřech letech producentský tým dovedl soutěž do cíle a vybudoval uznávanou soutěž s úspěšnými vítězkami jako je například Jana Peroutková. Vydali jsme čtyři vysoce ceněné kalendáře. Nyní je třeba, aby soutěž převzal nový kreativní producentský tým a posunul ji dále. Sponzoři zachovávají přízeň a vysoká sledovanost je také výhodou soutěže stejně jako široká základna krásných vysportovaných dívek," řekl Super.cz "otec" soutěže Luboš Bojanovský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám