Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Štiková, která čeká dítě s manželem Gábiny Partyšové Pepou Koktou, boduje. Poté, co se provalil její rok a půl trvající vztah s Koktou, začíná vydělávat. A uplatnit se chce jako moderátorka. Nyní dostane první příležitost. A pořádnou. Ornella bude moderovat jednu z nejznámějších českých soutěží krásy Miss Junior.

„Po sedmi letech v čele soutěží Miss Junior jsem se rozhodla k radikální změně - slečna Ornella bude první moderátorkou – ženou," řekla exkluzivně Super.cz ředitelka soutěže Kateřina Hamrová.

A kolik si Ornella vydělá? "Výše jejího honoráře pro mne nebyla rozhodující – její požadavky jsou vyváženy exkluzivní smlouvou o spolupráci," upřesňuje Hamrová a dodává: "Chci ukázat slečnu Štikovou jinak, než ji prozatím většina národa vnímá. Ornella je pro mě ztělesněním inteligentní, empatické a sexy slečny, která zná svou cenu i tajné ženské zbraně a ví, jak je použít. Je rafinovaná, milá a otevřená. Zkrátka má charisma, které Miss Junior každoročně u soutěžících hledá," vysvětlila ředitelka Miss Junior.

"Na druhou stranu moderování je pro ni nová role. Moji nabídku přijala s nadšením a maximální profesionalitou. Nechce nechat nic náhodě, ale být maximálně připravená a přesvědčit svět šoubyznysu, že má na víc, než jen odpovídat na nekonečné otázky kolem svého milostného života. Jsem si jistá, že má volba byla správná a mnoho lidí bude její výkon zajímat," uzavřela Hamrová.

Finále třináctého ročníku soutěže Miss Junior se uskuteční 1. listopadu v Blansku na zámecké sýpce a kolegou momentálně nejvyhledávanější české hvězdičky bude Patrik Hezucký.

Reklama

Další články

Načítám