Hlavní obsah
Článek

Zatímco běžný smrtelník dá za boty kolem patnácti set korun, české hvězdy vědí, jak utrácet. Za boty platí desetitisíce, doma v botníku jim leží i stovka párů luxusních střevíčků. Na párty jedněch z nejdražších bot světa, značky Christian Louboutin, jsme se zeptali českých hvězd, kolik mají doma párů bot a také na cenu těch nejdražších.

"Červených podrážek mám asi šest párů. Boty miluju jako každá ženská. Mám botiček hodně, asi šedesát párů. Hodně je třídím, vyhazuju. U lodiček se hodně ničí podpatky, takže jsou často i sezónní záležitostí," řekla Super.cz modelka Hana Svobodová. A jakou cenu mají její nejdražší boty? "Jsou v ceně ojetého auta," prozradila s tím, že stály něco málo přes šedesát tisíc korun.

Hančina kolegyně Kateřina Sokolová má doma také desítky párů bot. "Docela si na nich ujíždím. Nejdražší jsou kozačky, které stály okolo třiceti tisíc korun," upřesnila Katka. Přesné číslo bot netuší bloggerka Nena. Má doma více jak padesát párů. Ty nejdražší prý stály kolem dvaceti tisíc.

A kolik má doma bot Andrea Verešová? "Možná bych se dostala k číslu 100. Nejdražší boty byly moje první boty, které jsem si koupila po focení pro Roberta Cavalliho. Byly z hadí kůže prošívané zlatem. Stály něco přes 1500 eur. V té době byly šíleně drahé," prozradila Andrea.

Na botách si ujíždí i návrhářka Liběna Rochová. "Boty jsou jedna z mých vášní. Mám asi patery Louboutinky. Mám bot opravdu moc," uzavřela Rochová.

Reklama

Další články

Načítám