Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nad novodobou celebritou Ornellou Štikovou (31) začíná v posledních týdnech rozum stát i těm nejotrlejším. Každé další vystoupení a proslov této ambiciózní mladé dámy zaručeně vzbudí údiv či minimálně úsměv. A zdá se, že těhotná Ornella hodlá svého momentálního zájmu o svou osobu využít do posledního zbytku.

Její osobní prezentaci nese nelibě nejen sám Josef Kokta, jehož dítě Ornella čeká, ale především jeho žena Gábina Partyšová (45). Vzájemné vzkazy přes média neberou konce. Poté, co minulý týden Ornellu vyhodili hned ze tří barů a následně v tom, kde jí byl vstup povolen, podepsala lukrativní smlouvu na moderování, se kterým nikdy neměla nejmenší zkušenosti, jí Gábina vzkázala, aby šla k psychiatrovi. A nyní se blonďatá těhule opět vyjádřila směrem k otci svého dítěte.

Ač dříve sama vylučovala možnost soužití s Koktou, nyní mu přes Nedělní Blesk vzkázala zprávu, který vyrazí dech asi nejen Gábině Partyšové: „Pepo, mám tě pořád ráda. Kdybys chtěl, vzala bych si tě za manžela.“ A tak se zdá, že se do budoucna se máme ještě všichni na co těšit.

Reklama

Další články

Načítám