Hlavní obsah
Článek

Nejkrásnější hasičky Česka a Slovenska a Hasič roku 2015 nafotili pořádně odvážný kalendář pro letošní rok. Svlékli se před objektivem fotografa Jana Tůmy a dopadlo to fantasticky. Dokonce tak, že se kalendář stal nejprodávanějším pro letošní rok, bude viset ve skoro třech tisících domácnostech.

Pro hasičky i hasiče to bylo první focení v životě. A přiznávají, že to nebylo vůbec lehké. "Focení bylo krásné, obrovský zážitek, moc jsme si to všichni užili. Moc oblečení nám nenechali, ale nebylo to tak hrozné jako třeba na finále, kdy jsem poprvé stála na pódiu v plavkách během promenády," prozradila Kateřina Müllerová, Miss Hasička 2015. "Byla to pro mě úžasná zkušenost, hodně jsem se naučila a z výsledku jsem nadšená. Ráda bych zkusila modeling víc," dodala Kateřina.

První focení zažil také Hasič roku 2015 David Hájek. "Je to pro mě první modelingová zkušenost. Bylo to hodně těžké, nejsem na to zvyklý. Ale myslím, že s holkami se fotilo super, dost mi to ulehčily. Jsou to krásný ženský, myslím, že by si to užíval každý chlap," upřesnil Hájek, který pracuje jako profesionální hasič u hasičského záchranného sboru v Českých Budějovicích.

Krásné hasičky s hasičem svůj kalendář pokřtili v pražském Play Clubu. Kmotry kalendáře se stali Martin Dejdar (59), Hana Mašlíková (41) a Gabriela Kratochvílová (34).

Reklama

Další články

Načítám