Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když stále dostává komplimenty, že má postavičku jako lusk, Gabriela Kratochvílová (34) na své figuře vidí rezervy.

„Je to dlouho, co jsem se něčemu soustavně věnovala. Přijde mi jako věčnost, co jsem se rozloučila s trénováním mažoretek,” říká Gábina a jedním dechem dodává, jak znovu začala s pohybem: „Rozhodla jsem se, že začnu dělat balet. Je to totiž dobré pro držení těla. Trvalo mi dlouho, než jsem si k tomu našla cestu. Přišla jsem na to, že z příruček se nic nenaučím, a tak jsem začala sama doma studovat lekce na internetu.”

Aktuálně Kratochvílová trénuje v soukromí svého domova v předsíni, neboť v jejím podkrovním bytě není jinde místo. „Ideálně bych si chtěla zaplatit individuální lekce, abych se mohla zapojit aspoň k začátečníkům a dělat to aspoň na amatérské úrovni. Balet je krásný a ideální na udržování postavy,” říká Kratochvílová, která rozhodně nemá v plánu stát se primabalerínou. „Pokud u toho vydržím, tak to budu dělat určitě jen pro radost,” usmívá se Gabriela Kratochvílová.

Reklama

Další články

Načítám