Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z dlouhovlasé blondýnky v plavkách, která už jako malá uměla pózovat jako modelka, vyrostla Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová (34), kterou momentálně vídáme na televizních obrazovkách Primy, kde společně s bývalým desetibojařem Romanem Šebrlem (49) uvádí zprávy.

Snímkem z dětství se půvabná Gábina pochlubila u příležitosti mezinárodního dne dětí. A jak sama přiznala, ač už je dávno dospělá, někdy si tak vůbec nepřipadá.

„Já v sobě kousek dítěte nezapřu a miluju to,“ prozradila pod roztomilým dětským snímkem na sociální síti sympatická královna krásy. Tehdy ještě měla krásné dlouhé vlasy, ale v České Miss paradoxně uspěla díky šmrncovnímu krátkému sestřihu, který dodnes patří k jejím charakteristickým poznávacím znamením.

Do té doby se přitom krátkovlasá kráska nikdy královnou krásy nestala, a tak Gábina zbořila další dlouho zavedené klišé, že uspět v Miss může jen dlouhovláska.

Reklama

Další články

Načítám