Hlavní obsah
Článek

Bývalý desetibojař Roman Šebrle (49) se uchytil jako moderátor zpravodajství na Primě, ale změna životního stylu se nepříznivě podepsala na jeho postavě. Teď už je ovšem vše zpátky ve starých kolejích a veškeré tělesné nedostatky jsou pryč.

Po éře, kdy se Roman věnoval vrcholovému sportu, mu sedavé zaměstnání příliš neprospělo. Na obrazovce sice působil jako ve skvělé formě, ale realita pro něj nebyla tak příznivá. „V televizi to není vidět, ale je to vidět doma a v sauně, kde si člověk říká, že dřív měl, jak my sportovci říkáme, pevné kozy, a teď má povolené kozičky a je tam ten špíček. Tak jsem si řekl dost a je to pryč,“ popíše Šebrle výsledky své dřiny v Top Star magazínu, kde se ukáže ve vířivce.

Moderátor, který tvoří dvojici s bývalou Českou Miss Gabrielou Kratochvílovou (34), chce být stále fit, ale dobře ví, že výkonů, jaké předváděl v minulosti, už po čtyřicítce nedosáhne. Jeho novým koníčkem je tak golf, v němž by to rád dotáhnul až na profesionální úroveň.

Oproti desetiboji však nemusí dodržovat tak přísný režim a může si dopřát dokonce i svíčkovou. „Nejvíc si užívám, že si můžu dát víno, a nemusím se hlídat a chodit spát v jedenáct. Můžu si i vyrazit někam do klubu a zatančit na disco hudbu, to mě odreaguje,“ dodá Roman.

Reklama

Další články

Načítám