Hlavní obsah
Článek

Jednou z hvězd unikátního fotoprojektu Esence byla i bývalá Česká Miss, nyní moderátorka TV Prima Gabriela Kratochvílová (34). "Snažím se k modelingu vracet častěji, ale tolik možností zase není. Zvláště pokud jde o focení v zahraničí. Mělo to úplně jinou atmosféru. Byla to trošku dovolená, plná energie, přátelství, dobré nálady. Po dlouhé době jsem fotila něco nádherného a pozici modelky jsem si opravdu užívala," svěřila Super.cz.

Největší pozornost sklidil v médiích snímek, kde leží Gábina v prádélku na stole mezi jídlem. "Pamatuju si, že ze začátku to bylo trochu kostrbaté, vměstnat se na ten stůl plný ovoce a dalších drobností. Výsledek ale působí velmi něžně. Ta fotka určitě do této kolekce patří a já se na ní cítila velice dobře. A i potom, když jsme s holkama to ovoce všechno snědly," vzpomínala.

S focením v zahraničí až doposud téměř žádné zkušenosti ale neměla. "Naposledy to bylo kolem patnácti nebo šestnácti, kdy jsem se modelingu hodně aktivně věnovala. Ale nejsem ani u žádné agentury, odkud by o mně zahraniční zákazníci věděli. A po České Miss jsem se specializovala spíš na českou klientelu," vysvětlila.

Poté, co se stala tváří Primy, přichází nabídek na modeling méně, zato je víc oslovována na moderování. "Možná mne teď vidí více jako moderátorku, ale zase se mi otevírají dveře třeba ke kampaním. Má to svá plus i minus. Díky tomu, že byly Vánoce a bylo tím pádem hodně akcí a večírků, měla jsem toho hodně a praxe díky tomu stoupá. Měla jsem několik desítek moderování, což mi přijde docela dobré," pochlubila se.

A co vlastně podle smlouvy s Primou může a nemůže dělat? "Žádný zákaz vyloženě nepadnul, takže je to na mně, v čem se cítím dobře. Do nahoty bych asi jít nemohla, ale to jsem nikdy nevyhledávala ani předtím. S žádným problémem jsem se doposud nesetkala. Asi bych nemohla dělat reklamu na nějaký produkt, který bych jako tvář televize doporučovala," vysvětlila Gábina.

Reklama

Další články

Načítám