Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se nechala ostříhat nakrátko, nebylo to jen tak. Modelka Tereza Zimová má totiž i moderátorské ambice. A když to tak pěkně vyšlo loňské České Miss Gabriele Kratochvílové (34), proč by to nemohlo klapnout i jí?

"Gábina mi zrovna po ostříhání psala, že se jí můj účes líbí. Ale že bych se inspirovala vyloženě jí, to nemůžu říct. A krátkovlasých holek je tady víc. I když dlouhovlásky pořád vedou," míní Tereza. "Tak jsem jí děkovala a říkala si, že ji jednou doženu i v těch televizních novinách. Ona je chytrá a já budu aspoň vypadat jako ona, když budou potřebovat záskok," řekla nám Tereza po přehlídce Beaty Rajské (61).

"Já jsem možná vtipná, ale je distingovanější. Takže nevím, nevím," smála se Tereza, která už má pár moderování akcí za sebou, mj. uváděla minulý ročník Muže roku spolu s Evou Decastelo (45). "Občas moderuji, ale víc mě baví moje vlastní podnikání. Mám tam, na rozdíl od modelingu, zpětnou vazbu a mohu na sebe být pyšná," míní.

Zároveň je ale pyšná na to, že ji stále občas na přehlídky zvou. "Když jsem chodila poslední autorskou přehlídku Beaty Rajské, zjistila jsem, že jsem i o šestnáct let starší než některé holky. Ale faktem je, že postavu mám leckdy lepší, protože já na ní dřu. Jim ještě stačí se párkrát nenajíst, aby byly hubené, ale já mám svaly," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám