Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Kabická se nám pochlubila, že už si ji dlouho nikdo nespletl s loňskou královnou krásy Gabrielou Kratochvílovou (34). O dvě hodiny později už tomu bylo jinak. "Asi jsem to zakřikla, tady na večírku už pomalu neříkám nic jiného, než že nejsem Gábina," svěřila Super.cz trochu naštvaně Kabická.

Ta sice zvolila krátký sestřih ještě před Gábinou Kratochvílovou, ale dostala se pouze do finále České Miss dva roky před ní, a tak neměla tak "provařenou" tvář. "Nebaví mě to, ale rozhodně si kvůli tomu, aby si mne lidé nepletli, nenechám narůst delší vlasy. Nesluší mi," byla razantní Andrea.

Ta na luxusní párty v karlovarských Císařských lázních róbu dlouho nesháněla. "Tyhle šaty jsou z domácí skříně, ale nejsou moje, ale sestry. Jsme tři, máme podobné postavy a navzájem si půjčujeme oblečení," vysvětlila. A proč si nevzala podprsenku? "Myslím, že to ještě nepotřebuju," domnívá se modelka.

Reklama

Další články

Načítám